SPLA Manager

Developed To Match Your Needs

.NET udvikler til markedsledende virksomhed

  • June 16, 2017

LicenseWatch er i kraftig vækst og søger en dygtig og engageret udvikler snarest.

Kort om dig
Du går i dybden i koden og trives med at tage ansvar på leverancen.
Du udvikler i C# og på .NET, hvor dit fokus er på backend og med Scrum, typisk i 2 ugers sprint. Her er dit fokus på at udvikle mod specifikke targets, men du kan også komme hurtigt omkring frontend, hvis du fx skal lave en tilretning. I opgaverne får du mulighed for at gå i dybden med den nyeste teknologi. Derfor kommer du fx til at arbejde med LINQ/Entity framework, MS SQL, databasemodellering, integration af tredjeparts komponenter og HTML, JavaScript samt WPF/XAML.
Om du er nyligt uddannet eller har flere års erfaring som udvikler er ikke det afgørende, men du er i stand til at arbejde selvstændigt, indstillet på at yde dit bedste og villig til at erhverve dig de kernekompetencer, der udgør fundamentet for virksomheden.

Vi tilbyder
Du bliver en del af teamet
Som vores nye .NET-udvikler bliver du en del af et socialt og dygtigt udviklerteam. Her er du med til at løfte vores faglighed med dine innovative indspark, så vi sammen møder vores kunders behov i vores løsninger. Det gør du i et internationalt team med stor faglig viden – især inden for .NET og domæner.

Fokus på din udvikling
Når du starter, præsenterer vi dig selvfølgelig for vores processer og programmer, så du lærer dem at kende. Herefter går du i gang med opgaverne. Sideløbende aftaler vi sammen dine udviklingsmål, og vi sørger for, at du bliver tilbudt træning og undervisning, så du kan udvikle nye egenskaber. På den måde udvikler du dig både som individ og sammen med os.

Velkommen til LicenseWatch
LicenseWatch leverer applikationer, der monitorerer virksomheders forbrug af software i relation til de erhvervede licenser. Her bliver du en del af vores udviklingsafdeling på hovedkontoret i Søborg, og du får et tæt samarbejde med dine kolleger, hvor du udvikler nye features til vores produktportefølje.

Du kommer til at arbejde i et internationalt miljø, hvor vores løsninger til stadighed skal tilpasse sig den teknologiske udvikling og de ændringer udviklingen påfører vores kunder. Du taler og skriver flydende engelsk, og du kan dansk – ellers har du lyst til at lære det.

Dette betyder at vores produkter altid er i udvikling, men også at der opstår behov for nye produkter.
Derfor vil du komme til at arbejde med både forbedring af eksisterende produkter og produkter, der er nyudviklede, specifikt til at møde et behov i markedet.

Send din ansøgning eller uddybende spørgsmål til Lars Landbo (ll@licensewatch.com)

udvikler